Cégvezetők nyakig generációváltásban

Foglalkoztatja a generációváltás?

Hallott róla, de még távolinak érzi a témát?

Vagy már bele is vágott, és úgy érzi, sínen vannak? Esetleg rossz irányban?

A rendszerváltás környékén alapított cégtulajdonosok elkezdtek visszavonulni a cégvezetéstől, páran már át is adták a cég vezetését új kezekbe, de többjüknek sajnos nem sikerült megőrizni életművüket, így megszűntek hasznos családi vállalkozások, vagy méltatlan árért felvásárolták őket.

Magyarországon hiányzik még a generációváltás témájában a több generáción átívelő gyakorlati tapasztalat. Külföldi mintákból okulhatunk, szakcikkeket olvashatunk, de a saját cégünk tovább örökítését nekünk kell megugranunk. És ez megfelelő szakmai támogatás nélkül nehéz.

A workshop célja, hogy fórumot biztosítson a hazai KKV tulajdonosok számára arra, hogy szakértőkkel vezetett feladatokon keresztül gondolkodjanak a tudatos generációváltásról, beszélgessenek hasonló helyzetben lévő vállalkozókkal, majd mindezt cselekvésbe ültessék át a saját cégükben.

Ez a workshop Önnek szól, ha szeretné tudatosan a kezébe venni a gyeplőt és irányítása alatt tartani a cég átadásának, átvételének vagy az eladásának folyamatát. Lehet alapító, vagy utód, ebben az intenzív napban a témához kapcsolódó elméleti, technikai tudás mellé interaktív, gyakorlatias feladatokkal is készülünk. A résztvevőkben mind az a közös, hogy ugyanabban az élethelyzetben vannak, mint Ön: a generációváltásban.

A nap témái:

  • Orosz rulett – avagy a generációváltást a cégeknek csak 20%-a éli túl. Fogalmak, statisztikák.
  • Odaadjam nekik, örököljék, szétszedjem, esetleg eladjam? Jogi lehetőségek a családi vállalkozások tulajdonlása, vezetése terültén, laikusok számára is érthetően.
  • Profi üzletember sosem sír – a generációváltás érzelmi buktatói.
  • Vágyak és lehetőségek – mit akarok én, mit akarnak a szüleim/gyerekeim. És ha nincs saját utódom? – Vezetett egyéni és kiscsoportos munka, melynek hozadéka masszív alapot adhat a generációváltás folyamatához

Ügyfeleink mondták

„Először azt gondoltuk, az iparágunk miatt annyira speciálisak vagyunk, hogy nálunk a kívülről jövő okosságok nem fognak működni. Aztán persze nagyon is működtek!” – B. Attila

„Számomra nagyon pozitív volt a közös gondolkodás. Nem észt osztottatok, hanem közösen velünk együtt néztetek rá távolabbról az egész cégre. Olyan folyamatokra is ráláttam, amelyekről addig még ügyvezetőként sem volt képem.” – Á. Adrienn

„Ha valaki azt mondja nekem húsz évvel ezelőtt, hogy a sikeres cégvezetéshez érzelmekkel is kell foglalkozni, kinevetem. A mai nap után az összes vállalkozó ismerősömhöz egyesével odamennék és elmondanám nekik, hogy ez mennyire fontos.” – P. Ernő

Jöjjön el és nézze meg, milyen lehetőségek vannak, amire eddig nem gondolt, és töltsön el egy aktív napot olyan cégvezetőkkel, akik hasonló cipőben járnak, mint Ön!

Helyszín: Budapest (pontos címet jelentkezés után küldünk)

Ár: 79.900 Ft / fő
Ha elhozza magával bármelyik generációváltásban érintett családtagját, akkor ő 29.900 Ft-ért jöhet

HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel, és értesüljön elsőként új cikkeinkről,
eseményeinkről
Feliratkozom
Independence Day Sale

FLAT 30% OFF

Coupon Code - GET30
SHOP NOW
* Terms & Conditions Apply
close-link