Könyv és országos kutatás

Az elmúlt években számtalan ügyfelünk jelezte, hogy hasznos lenne számukra, egy gyakorlatias, hazai példákkal illusztrált összefoglaló generációváltás témában.

Hamarosan megjelenő könyvünkben ezért összefoglaljuk a generációváltással kapcsolatban felhalmozott tudásunkat, tapasztalatainkat. Hazai eseteket, a sikeres generációváltáshoz szükséges szervezetfejlesztési lépéseket, illetve az utódlási folyamat szereplőinek jellemző érzelmi elakadásait dolgozzuk fel.

Generációváltás könyv
Generációváltás a családi vállalkozásokban – Nem csak a vagyon sorsa a tét

.

Országos kutatás a generációváltás témájában

A rendszerváltást követő “vállalkozói boom” cégei ezekben az években érkeznek tömegesen a generációváltás kapujába. Nemzetközi statisztikák alapján a cégek 80%-a nem jut át élve ezen a kapun. Hazánk komoly gazdasági kockázat előtt áll, mivel a KKV szektor biztosítja a GDP több mint 50 %-át, valamint foglalkoztatja a munkavállalók közel kétharmadát!

Országos kutatást indítunk, hogy kontextusba helyezzük a könyvünkben feldolgozott témát és minél átfogóbb képet rajzoljunk a hazai családi vállalkozások generációváltással kapcsolatos kihívásairól.

Pannon Egyetem

A kérdőív összeállításában, kiküldésében, a beérkezett válaszok összesítésében és azok feldolgozásában stratégiai partnerünk a Pannon Egyetem. Az eredményeket az Egyetem szakértő munkatársai a könyv bevezető fejezetében összesítik, később különböző szempontok szerint tovább elemzik, publikálják.

Kérjük, amennyiben Ön is hazai családi vállalkozás tulajdonosa, vagy az utód generáció tagja, hogy a következő 3-5 percben töltse ki az alábbi – Önre vonatkozó – kérdőívet, hogy minél teljesebb legyen a vállalkozások utódlással kapcsolatos kihívásairól alkotott kép!

A kérdőív anonim! Amennyiben mégis megadja e-mail címét, akkor a kutatás eredményeit elküldjük Önnek, továbbá az első 50 e-mail címét megadó kitöltőnek küldünk majd egy példányt a könyvből, amint az elkészült.

A KÉRDŐÍV AZ ALÁBBI KÉPEKRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL:

Átadó vagyok - kitöltöm a kérdőívet
Átvevő vagyok - kitöltöm a kérdőívet

Együttműködő partnereink

VOSZ - KAVOSZ
KAVOSZ

HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel, és értesüljön elsőként új cikkeinkről,
eseményeinkről
Feliratkozom
Independence Day Sale

FLAT 30% OFF

Coupon Code - GET30
SHOP NOW
* Terms & Conditions Apply
close-link